You are currently viewing Påsken 2022 – «…Setter kirken i brann, med glede og lovprising»

Påsken 2022 – «…Setter kirken i brann, med glede og lovprising»

I vår unge og nye menighet. Oppleves alt, om ikke som nytt, men som første gang i vår sognekirke. Det samme med kirkens store høytid; påsken.

Slik ble påsken 2022 en flott feiring, der en finner sin måte å bruke kirke og interiør til å bevare og fremheve all symbolikken med påske. Det greide p.Khiem og menighetsrådet å skape. Sammen med (store og små ministranter). Som gjorde feiringen og messene til en høytidelig og minnerik handling. Samt alle som kom til å feire påske sammen «for første gang» i sognekirken.

Der måltid påskenatt/morgen. Ble et kulinarisk festmåltid fra forskjellige land og dets mat/påsketradisjoner. Det er godt å komme til felleskap, i sorg, i bønn, og glede påskemorgen – halleluja!

Etter forbønner,… «setter kirken i brann, med glede og lovprisning» skjønte en nærmest at menigheten ble bønnhørt under eukaristiens liturgi . Der brannalarmen  gikk, etter utslag av røkelse og lys under påskevigilien. Alarmen ble udramatisk slått av, «etter hvert».

Deler bilder fra årets påske.

Takk til de som også har sent inn bilder.